Wedding menu
玉川村甘みたっぷり曲がりねぎと鴨ロース、和香菜でテリーヌ仕立て
仙台味噌クリームをからめて
Homemade duck and winter welsh onion pate with SENDAI miso cream sauce
南三陸鳴瀬の浜より帆立貝柱をムニエルにして 泉崎村朝摘みプチリーフを添えて
身不知柿と木苺ヴィネグレットをつけながら
Meuniered scallops from NARUSE Beach, served with raspberry and Misirazu-persimmon sauce.
福の島 3種の彩り小豆でカプチーノ仕立て 淡雪のように
Soup of local beans in a cappuccino style.
アーマ・テラス朝焼きオリーヴブレッドでクロックムッシュ
Crock mousier made with homemade olive bread
伊豆下田より直送 金目鯛に聖護院大根のせ かぶら蒸し紙包み
柚子香るチャイニーズスープに浸しながら
Steamed red sea bream from IZU, served with turnip and Chinese soup.
福島の大地で作られる京野菜のロティにじゃがいもとマスカルポーネのピューレをつけて
牛フィレ肉のグリエとご一緒に クリスマスツリーのように
Grilled beef filet topped with potato and Italian cheese mousse in a “Christmas tree” shape
ちょっこら大内宿のそばで祝いそば
Celebration Soba noodles from AIZU
須賀川果樹園蜜りんごをじっくり煮込んでアップルパイ包み焼き
パティシエがイマージュするジェラ-トと共に
Seasonal apple pie served with homemade ice cream
カフェ
Café
玉川村甘みたっぷり曲がりねぎと鴨ロース、和香菜でテリーヌ仕立て
仙台味噌クリームをからめて
Homemade duck and winter welsh onion pate with SENDAI miso cream sauce
南三陸鳴瀬の浜より帆立貝柱をムニエルにして 泉崎村朝摘みプチリーフを添えて
身不知柿と木苺ヴィネグレットをつけながら
Meuniered scallops from NARUSE Beach, served with raspberry and Misirazu-persimmon sauce.
福の島 3種の彩り小豆でカプチーノ仕立て 淡雪のように
Soup of local beans in a cappuccino style.
アーマ・テラス朝焼きオリーヴブレッドでクロックムッシュ
Crock mousier made with homemade olive bread
伊豆下田より直送 金目鯛に聖護院大根のせ かぶら蒸し紙包み
柚子香るチャイニーズスープに浸しながら
Steamed red sea bream from IZU, served with turnip and Chinese soup.
福島の大地で作られる京野菜のロティにじゃがいもとマスカルポーネのピューレをつけて
牛フィレ肉のグリエとご一緒に クリスマスツリーのように
Grilled beef filet topped with potato and Italian cheese mousse in a “Christmas tree” shape
ちょっこら大内宿のそばで祝いそば
Celebration Soba noodles from AIZU
須賀川果樹園蜜りんごをじっくり煮込んでアップルパイ包み焼き
パティシエがイマージュするジェラ-トと共に
Seasonal apple pie served with homemade ice cream
カフェ
Café
by ama_wedding
| 2007-12-23 16:11
| ある日のウエディングメニュー
|
Comments(0)